More Website Templates @ channelbox.in - May 05, 2013!

За нас

Булинвест ООД специализира в производството на пластмасови изделия и стоки за дома и градината.

За нас - Булинвест ООД

Предприятието ни разполага с модерен парк от високотехнологично производствено оборудване в сферата на леенето под налягане /шприцвани изделия от 25гр. до 2500гр./, както и с екструзионно-издувна техника /бластвани изделия градински лейки от 1л. до 10л./. Разполагаме с над 40 броя щприц и бласт форми за различни изделия за дома и градината. Произвеждаме изделия от всички видове полиафини – полипропилен PP, полиетилен PN. Годишното ни потребление на полиафини надхвърля 1200 т. Произвежданите от нас изделия са с първокласно качество – на базата на първични полимери от водещи производители.

За големите ни резултати допринася нашият опитен и квалифициран персонал. Извършва се ежегодно обновление на технологичния парк и се провеждат обучения за повишаване на квалификацията на служителите за усвояване на иновационни технологии и спецификата на съвмренното оборудване. Всичко това допринася за създаването на здрав и квалифициран колектив с иновационно мислене.

Освен на българския пазар работим и с клиенти от Украйна, Русия, Македония, Гърция и Румъния. Имаме възможност да разработваме проекти по образци на клиента. Освен това, изработваме и инструментална екипировка, занимаване се с проектиране на шприц и блас форми в 3D и компютърна симулация на произвежданото изделие. Имаме гъвкава търговска политика с млад и ентусиазиран търговски отдел. Предоставяме специални програми с доставка до склад на клиента. За подробна информация, не се колебайте да се свържете с нашия отдел по реализации.

За клиенти, които работят в по-ниската ценова ниша, предлагаме програми за изработване на изделия (собственост на клиента) с използването на вторични полимери. Изкупуваме вторични полимери полипропилен PP и полиетилен PN, като за по-детайлна информация, можете да се свържете и с нашият отдел по снабдяване.

Фирмата разполага с изключително опитен и квалифициран персонал, като един от приоритетите на ръководството е непрекъснато повишение на квалификацията на служителите и усвояване на нови технологии и производства с цел повишаване на качеството на продуктите и постигане на конкурентни цени.