More Website Templates @ channelbox.in - May 05, 2013!

Лейки

Червена градинска лейка

Голяма част от великите изобретения са всъщност създадени за улесняване на човешкото ежедневие и бит. Както се казва – всяко гениално нещо е просто. Това важи с пълна сила и за лейките. Ние даже не сме се замисляли над това колко удобни са те! От друга страна, няма такава домакиня, която може да се оправи без градинска или домашна лейка – та нали това е най-простото и достъпно средство за поливане на растенията!

Булинвест ООД произвежда лейки от пластмаса. Те се състоят от корпус, дръжка, чучур и дифузьор. Лейките се предлагат в различни цветове и във всякакви форми.

Освен пластмасови, съществуват и метални лейки. Но ако ги сравним, металната има доста повече недостатъци. На първо място можем да поставим теглото на лейката – твърде тежка е, на второ – високата й цена, на трето – кратката продължителност на живот и риска от корозия. Практиката е показала нагледно, че лейките, изготвени от метал често имат течове от местата, на които са били скрепявани.

А освен това, металната лейка не винаги може да изпълни конструктивните изисквания, защото дифузьорът, който разпределя потока на вода, трябва да е има отверстия под формата на трапец.

Всички тези недостатъци не се отнасят към пластмасовата лейка.

Градинска пластмасова лейка
Пластмасовата лейка е оптимална, защото може да бъде създадена във всякаква форма и дизайн. Освен това пластмасата сама по себе си е сравнително евтин материал. Тя е лека като тегло и в същото време може да ви служи почти вечно.

Зелена градинска лейка Градинските лейки произведени от компанията Булинвест се отличават от чуждестранните и по цена, и по качеството. Нашата фирма използва чисто нова технология в производството си.

Благодарение на висококачествените суровини, пластамасовите лейки от компанията Булинвест ООД се ползват с качествето на екологично чисти продукти. В частност, за лейките се използва полиетилен както на високо, така и на ниско налягане. Подобна смес позволява произвеждането на изделия с продължителен срок на годност и добра термоустойчивост. Това значително опростява условията за съхранение на изделията от компанията Булинвест, а също така и за транспортирането им. За разлика от западните пластикови изделия, лейките на Булинвест ООД могат да се използват както през горещото лято, така и през зимата, а и цените им са поне два пъти по-ниски.

Лейка за стайни растения
Стайните растения изискват далеч по-малко вода от градинските. Поради тази причина стайните лейки се произвеждат в по-малки размери – до 2 литра. Освен това, стайните лейки трябва да отговарят и на естетическите изисквания в по-голяма степен градинските. На външен вид, стайните лейки се отличават от градинските от дължината на чучура. При стайните лейки той е по-дълъг.

Градинска лейка
Градинските лейки, преди всичко, трябва да съответстват на чисто практическите изисквания, а не на естетическите. Те са с конструкция, която е далеч по-удобна за почистване, а чучурът им е по-къс. Наред с това, на повечето от тези лейки могат да се подменят дюзите. Градинските лейки се произвеждат в различни обеми – от 1 до 10 литра.

Като заключение, трябва да отбележим, че Булинвест ООД работи в съответствие с всички съвременни тенденции и постоянно се стреми към обогатяване на асортимента в продукцията от пластмаса.

Лейка 1
Лейка 2
Лейка 3
Лейка 4
Лейка 5
Лейка 6
Лейка 7
Лейка 8
Лейка 9
Лейка 10
Лейка 11
Лейка 12
Лейка 13
Душ за лейка 15
Душ за лейка 16

Ние предлагаме