More Website Templates @ channelbox.in - May 05, 2013!

Градински гребла

Градинско гребло

Греблата са незаменими инструменти в оборудването на всеки градинар. Добре запознатият градинар знае, че не може вечно да разчита на едни и същи гребла или поне ако го прави, той трябва добре да подбере качествен и дълготраен продукт.

Греблата служат за най-различни цели. Тяхното предназначение, зависи преди всичко от материала, от който са изготвени. Булинвест ООД произвежда пластмасови гребла. Разбира се, с такива гребла би било сложно да се обработва почвата, без те да се счупят. От друга страна, пластмасовите гребла са доста практични за почистване на листа, боклук, както и за борба с плевелите.

Основните предимства на пластмасовите гребла са тяхното леко тегло и ниска цена. Освен гребла с метални краища, е препоръчително да се снабдите и с такива от пластмаса – те ще ви помогнат да се справите доста бързо с огромно количество отпадъци и боклук, без дори да препотите от много работа и движения по време на уборката. По този начин, задължението за почистване става по-оптимално и по-лесно от всякога!

Пластмасово гребло 1
Пластмасово гребло 2
Пластмасово гребло 3
Пластмасово гребло 4
Пластмасово гребло 5
Пластмасово гребло 6
Пластмасово гребло 7
Пластмасово гребло 8

Ние предлагаме